30 Νοέ Πρασόρυζο Υλικά Συνταγής 1/4 φλ. ελαιόλαδο 7-8 μέτρια τρυφερά πράσα 2 φρ. κρεμμυδάκια 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μικρό καρότο τριμμένο 2 φλ. ρ... Διαβάστε περισσότερα
29 Νοέ Δείτε πώς οι κρυφές υγρές θερμίδες μπορεί να καταστρέψουν τη δίαιτά σας Χάρης Γεωργακάκης Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc Μια προσπάθεια απώλειας βάρους βασίζεται κατά κύριο λόγο στην επίτευξη αυτο... Διαβάστε περισσότερα
28 Νοέ Πουρές κολοκύθας Υλικά Συνταγής 1 κολοκύθα κίτρινη 2-2½ κιλά 2 κ.σ βούτυρο 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος ή εβαπορέ γάλα Λίγο αλάτι Λίγο μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Γι... Διαβάστε περισσότερα
23 Νοέ Μαϊντανοσαλάτα με πλιγούρι και μυρωδικά Υλικά Συνταγής 2 μεγάλα μάτσα μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 ματσάκι φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος 6-7 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους ψιλ... Διαβάστε περισσότερα
21 Νοέ Το παιδί μου δεν τρώει όλα τα τρόφιμα. Πώς να το χειριστώ; Παναγιώτης Ζήσης Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, MSc Γονεϊκές πρακτικές σίτισης των παιδιών Μελέτες έχουν δείξει ότι ένα σημαντικό... Διαβάστε περισσότερα
14 Νοέ Διατροφή και Διαβήτης Ηλιοπούλου Ηλιάνα Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος MSc. Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια νόσος κατά την οποία παρατηρούνται υψηλές τιμέ... Διαβάστε περισσότερα
13 Νοέ Μουρουνέλαιο: Η αλήθεια στα ψιλά γράμματα… Κωνσταντίνος Ξένος Κλινικός Διαιτολόγος M.Sc.Ph.D.cand. «Προσέχω πολύ τη διατροφή και την υγεία μου… Παίρνω καθημερινά μουρουνέλαιο» μο... Διαβάστε περισσότερα
10 Νοέ Έξι παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά τα επίπεδα της βιταμίνης D ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος University of Nottingham Γνωρίζουμε όλοι ότι η βιταμίνη D έχει μεγάλη... Διαβάστε περισσότερα
07 Νοέ Γαλοπούλα με ντομάτα και κριθαράκι Υλικά Συνταγής 400 γραμμ. φιλέτο στήθος γαλοπούλας κομμένο σε μπουκιές ή μαγειρεμένη γαλοπούλα που μας περίσσεψε από το γιορτινό τραπέζ... Διαβάστε περισσότερα
30 Οκτ 21ο Διεθνές συνέδριο διατροφής (IUNS 2017) Κωνσταντίνος Ξένος Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος M.Sc. Ph.D.cand Στο πανέμορφο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής έλαβε χώρα πριν λίγ... Διαβάστε περισσότερα