Κουσκουσέ με γαρίδες από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για το ΚΟΥΣΚΟΥΣΕ 250γρ. κουσκουσέ 1 κολοκύθι ψιλοκομμένο 2 καρότα ψιλοκομμένα 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 1lt νερό 20γρ. αλάτι 5γρ. π...

Διαβάστε περισσότερα

Μπακαλιάρος με σκορδαλιά απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 6 άτομα:   Υλικά για σκορδαλιά: 200ml ελαιόλαδο 600γρ. πατάτες βρασμένες, αποφλοιωμένες και κομμένες σε κομματάκια 50ml ξύδι ...

Διαβάστε περισσότερα