19 Ιαν Τονοσαλάτα Υλικά Συνταγής 1 συσκευασία παξιμαδάκια 1 συσκευασία τόνο σε νερό στραγγισμένη 1 μικρό τρυφερό αγγούρι τριμμένο 1 καρότο τριμμένο 1 κλω... Διαβάστε περισσότερα
18 Ιαν Τι είναι τα Paraprobiotics; ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος University of Nottingham Μπορεί να έχετε ακούσει ότι η κατανάλωση για... Διαβάστε περισσότερα
17 Ιαν Σαλάτα ζεστή χειμωνιάτικων λαχανικών Υλικά Συνταγής 200 γρ.κατίκι 3 κ.σ ελαιόλαδο 3 κ.σ λευκή κρέμα βαλσαμικό 1 σκ. σκόρδο σπασμένη 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη (προαιρε... Διαβάστε περισσότερα
16 Ιαν Διατροφικές συμβουλές για άτομα με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος University of Nottingham Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (ΓΟΠ) συμβαί... Διαβάστε περισσότερα
12 Ιαν Μους λευκής σοκολάτας με γιαούρτι και μύρτιλα Υλικά Συνταγής 1 κεσέ (200 γραμμ.) γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά 350 ml κρέμα γάλακτος 3 φύλλα ζελατίνης (x2 γραμμ.) 200 γραμμ. λευκ... Διαβάστε περισσότερα
11 Ιαν Η βιταμίνη D δρα προστατευτικά έναντι της σκλήρυνσης κατά πλάκας Χάρης Γεωργακάκης Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Η πολλαπλή σκλήρυνση, γνωστή και ως σκλήρυνση κατά πλάκας, αποτελεί μια απρόβλεπ... Διαβάστε περισσότερα
10 Ιαν Βελουτέ ψητής κολοκύθας με γιαούρτι Υλικά Συνταγής 1½ κιλό κίτρινη κολοκύθα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 800 ml ζωμός κότας ή κρέατος ή νερό 500 ml φρέσκ... Διαβάστε περισσότερα
09 Ιαν ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ! Η ευαισθησία πάνω σε θέματα που αφορούν τη διατροφή των νεογνών και των βρεφών είναι ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι, από όλους μας δε... Διαβάστε περισσότερα
23 Δεκ Είναι τα φυτικά «γάλατα» θρεπτικά; ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος University of Nottingham «Εξαρτάται από την εταιρεία», δηλώνει η Sara... Διαβάστε περισσότερα
22 Δεκ Καρυδάτα μελομακάρονα Υλικά Συνταγής 3 φλ. τσαγιού (ίσως χρειαστεί και λίγο παραπάνω) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις 1 κ.γλ. Μπέικιν Πάουντερ 1 κ.γλ. κανέλα 1/2... Διαβάστε περισσότερα