Γαλατόπιτα με ξινόγαλο και μαύρη ζάχαρη από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 16 τεμάχια   1 ½ λίτρο φρέσκο γάλα 500 ml ΑΡΙΑΝΗ (ξινόγαλο) 6 αυγά 350 γρ. ψιλό σιμιγδάλι 400 γρ. μαύρη ζάχαρη 200 γρ. φρέσκ...

Διαβάστε περισσότερα

Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα με μανιτάρια από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 16 τεμάχια   800 γρ. μοσχαρίσιο κρέας - ελιά κομμένο σε κυβάκια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ...

Διαβάστε περισσότερα

Πίτσα με φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι, κάπαρη, ελιές και ρόκα από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ΤΑΨΙ ΦΟΥΡΝΟΥ Ή ΓΙΑ 2 ΠΙΤΣΕΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 22 CM ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 12 γρ. φρέσκια μαγιά ½ κουταλιά του γλυκού ζάχαρη 100 ml χλιαρό νε...

Διαβάστε περισσότερα