Χωριάτικο κοτόπουλο με χάντρες, λουκάνικο και χόρτα εποχής

Υλικά 200 γρ. φασόλια χάντρες 2 κλωνάρια θυμάρι 1 δαφνόφυλλο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ...

Διαβάστε περισσότερα

Ψητά λαχανικά με σιρόπι απο βαλσάμικο ξίδι απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 4 άτομα: 400γρ. ντομάτες κομμένες σε φέτες 200γρ. κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 200γρ. στρογγυλό κολοκύθι (Μεσσήνης) κομμένο σε φ...

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικό ρατατούι (τουρλού) απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 4 άτομα: 400γρ. μπρόκολο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 600γρ. φινόκιο κομμένο σε φέτες 400γρ. ντομάτες κομμένες σε φέτες 150...

Διαβάστε περισσότερα

Ρεβίθια με σπανάκι, μάραθο και τομάτα από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 4 άτομα   300 γρ. ρεβίθια 2 τομάτες αποφλοιωμένες ψιλοκομμένες 600 γρ. σπανάκι 1 ματσάκι μάραθο 200 γρ. φρέσκα κρεμμύδια ψιλ...

Διαβάστε περισσότερα

Spaghetti από κολοκύθια και καρότα με σόγια, μέλι σκόρδο και λεμόνι από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 4 άτομα   400 γρ. καρότα 400 γρ. κολοκύθια 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 100 ml σόγια σος 40 ml ελαιόλαδο 50 ml χυμός λεμό...

Διαβάστε περισσότερα

Παραδοσιακή φασολάδα με πιπεριές από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

  ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6-8 ΑΤΟΜΑ   ½ kg φασόλια ξερά 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε φέτες 1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο ½ ματσάκι σέλινο χοντροκομμ...

Διαβάστε περισσότερα