Σπόροι βερίκοκου: θεραπευτικό μέσο του καρκίνου ή μήπως κρύβει κινδύνους για την υγεία;

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Οι σπόροι βερίκοκου, το νέο «superfood», εικ...

Διαβάστε περισσότερα

Χορτοφαγική διατροφή: Ότι καλύτερο για την υγεία και το περιβάλλον

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Η Ακαδημία διατροφής και διαιτολογίας της Αμ...

Διαβάστε περισσότερα

8 βότανα και συμπληρώματα που συμβάλουν στη θεραπεία της κατάθλιψης

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Η κατάθλιψη είναι μια σχετικά συχνή διαταραχ...

Διαβάστε περισσότερα

Μήπως τα επίπεδα βιταμίνης D κατά τη γέννηση προβλέπουν τον κίνδυνο πολλαπλής σκλήρυνσης;

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Η πολλαπλή σκλήρυνση είναι μια νόσος του κεν...

Διαβάστε περισσότερα

Η βιταμίνη D μπορεί να αυξήσει την επιβίωση των ασθενών με καρκίνο του μαστού

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CD...

Διαβάστε περισσότερα

Η ανεπάρκεια βιταμίνης D μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου της ουροδόχου κύστης

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Τα ευρήματα έρχονται να προστεθούν στα στοιχ...

Διαβάστε περισσότερα

Η χαμηλή βιταμίνη Β12 στην εγκυμοσύνη μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο του διαβήτη στα παιδιά

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Ο συγγραφέας Δρ. Ponusammy Saravanan του Παν...

Διαβάστε περισσότερα