Γιουβέτσι με κοτόπουλο από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 5 ΑΤΟΜΑ 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες 1 κουταλιά της σούπας αλάτι ½ κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι 3 κουταλιές της σούπας ...

Διαβάστε περισσότερα

Ριζότο με φρέσκιες αγκινάρες και μαραθόριζα απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ 120 γρ. ρύζι ποικιλίας αρμπόριο (ή οποιοδήποτε ρύζι για ριζότο) ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες...

Διαβάστε περισσότερα

Μανιτάρια πορτομπέλο στον φούρνο με φρέσκια ντομάτα, μπρόκολο και cottage cheese απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα 500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο                                        4 ώριμες ντομάτες κομμένες σε φέτες 200 γρ. cotta...

Διαβάστε περισσότερα

Πίτσα με φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι, κάπαρη, ελιές και ρόκα από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ΤΑΨΙ ΦΟΥΡΝΟΥ Ή ΓΙΑ 2 ΠΙΤΣΕΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 22 CM ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 12 γρ. φρέσκια μαγιά ½ κουταλιά του γλυκού ζάχαρη 100 ml χλιαρό νε...

Διαβάστε περισσότερα