Ψητά λαχανικά με σιρόπι απο βαλσάμικο ξίδι απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 4 άτομα: 400γρ. ντομάτες κομμένες σε φέτες 200γρ. κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 200γρ. στρογγυλό κολοκύθι (Μεσσήνης) κομμένο σε φ...

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικό ρατατούι (τουρλού) απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 4 άτομα: 400γρ. μπρόκολο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 600γρ. φινόκιο κομμένο σε φέτες 400γρ. ντομάτες κομμένες σε φέτες 150...

Διαβάστε περισσότερα

Ριζότο με φουντούκια και σταφίδες απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4  ΑΤΟΜΑ 120 γρ. ρύζι για ριζότο (ή καρολίνα) ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100 γρ. φουντούκια θρυμματισμένα 100 γρ. σταφίδες ξανθές...

Διαβάστε περισσότερα