Blog

Γλυκά, Συνταγές

Πορτοκαλόπιτα

Υλικά για 8 άτομα

  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά
  • 1 ½ φλιτζ. τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 φλιτζ. τσαγιού Flora Soft με βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 1 φλιτζ. τσαγιού χυμός πορτοκαλιού
  • 1 ½ φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
  • 3 αυγά
  • 2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • Ξύσμα 1 πορτοκαλιού
  • Ξύσμα 1 λεμονιού

Στο μεταξύ ετοιμάζουμε το σιρόπι: Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί, για 8 λεπτά περίπου. Περιχύνουμε το γλυκό μας με το ζεστό σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει καλά. Σερβίρουμε σε μερίδες μαζί με γλυκό κουταλιού πορτοκάλι ή παγωτό βανίλια.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Facebook X YouTube
Shop
Sidebar
0 items Cart
My account