Ριζότο με φουντούκια και σταφίδες απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4  ΑΤΟΜΑ 120 γρ. ρύζι για ριζότο (ή καρολίνα) ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100 γρ. φουντούκια θρυμματισμένα 100 γρ. σταφίδες ξανθές...

Διαβάστε περισσότερα

Νιόκι με σάλτσα φρέσκιας τομάτας απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΙΟΚΙ ΠΑΤΑΤΑΣ   (ΓΙΑ 12 ΜΕΡΙΔΕΣ)   400 γρ. πατάτες 50 γρ. βούτυρο θερμοκρασία περιβάλλοντος 2 κρόκοι αυγών 100 γρ. αλεύρι αλ...

Διαβάστε περισσότερα

Spaghetti από κολοκύθια και καρότα με σόγια, μέλι σκόρδο και λεμόνι από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 4 άτομα   400 γρ. καρότα 400 γρ. κολοκύθια 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 100 ml σόγια σος 40 ml ελαιόλαδο 50 ml χυμός λεμό...

Διαβάστε περισσότερα

Ριζότο με αναποφλοίωτο ρύζι, μπρόκολο κόκκινη πιπεριά και αμύγδαλο από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 4 άτομα   300 γρ. άγριο ρύζι 2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες 1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε λωρίδες 40 ml ελαιόλαδο 40...

Διαβάστε περισσότερα

Μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπίτες Μετσόβου από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 20’ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ 70’   ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ 600 γρ. νουά 600 γρ. κιλότο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σ...

Διαβάστε περισσότερα

Ταλιατέλες με γαρίδες και κολοκύθια από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 4 άτομα 500 γρ. ταλιατέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 10 γρ. αλάτι 4 γρ. πιπέρι λευκό ...

Διαβάστε περισσότερα

Γιουβέτσι με κοτόπουλο από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 5 ΑΤΟΜΑ 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες 1 κουταλιά της σούπας αλάτι ½ κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι 3 κουταλιές της σούπας ...

Διαβάστε περισσότερα