Οι κίνδυνοι από την εμμονή για μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες

Ο Garth Davis, ένας χειρουργός ο οποίος διευθύνει μια κλινική απώλεια βάρους στο Χιούστον, αφηγείται μια ιστορία για μια ασθενή του που...

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαία Αντιφλεγμονώδη τρόφιμα, βότανα, και μπαχαρικά

Τα βότανα και τα μπαχαρικά περιέχουν μια μεγάλη ποικιλία αντιοξειδωτικών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών και συμβάλουν στη μέγιστη υγεία τ...

Διαβάστε περισσότερα

Καφεΐνη: Ποιο είναι το όριο κατανάλωσης;

Η καφεΐνη χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μέρα για να «ανακουφίσει» από την κούραση και να βελτιώσει τη συγκέντρωση. Η α...

Διαβάστε περισσότερα

Τα 6 πιο συνηθισμένα λάθη στη διατροφή μας

Η εξάρτηση από τον καφέ με γάλα Κρέμα γάλακτος, σαντιγύ, σιρόπια γλυκόζης - αν ο καφές σας περιέχει σημαντική ποσότητα από τέτοια συστα...

Διαβάστε περισσότερα

Το σογιέλαιο ενδέχεται να συμβάλει στην παχυσαρκία και στον διαβήτη περισσότερο από ότι η φρουκτόζη.

Σύμφωνα με αμερικάνικη έρευνα οι επιστήμονες διεξήγαγαν πείραμα με αρσενικούς ποντικούς, οι οποίοι ακολουθούσαν τέσσερις διαφορετικές δ...

Διαβάστε περισσότερα

Μειώστε τον κίνδυνο ασθενειών με την προσθήκη “χρωμάτων” στη διατροφή σας !

Τελευταίες έρευνες αναφέρουν ότι μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά συμβάλει στη  μείωση του κινδύνου του καρκίνου. Ιδρύματα κ...

Διαβάστε περισσότερα

Δηλητηριάστηκε από μανιτάρια και οδηγήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος!

Η κατανάλωση άγριων μανιταριών είναι επικίνδυνη. Μια γυναίκα στον Καναδά υπέστη ηπατική ανεπάρκεια, μετά την κατανάλωση μανιταριών που ...

Διαβάστε περισσότερα

6 «μυστικά» που γνωρίζει ένας επιστήμονας διαιτολόγος και καλό είναι να ξέρετε και εσείς!!

1. Η ποσότητα του φαγητού είναι πιο σημαντική από την ποιότητα του για την έκβαση του σωματικού μας βάρους Η Lisa Young, καθηγήτρια δια...

Διαβάστε περισσότερα