12 Σεπ Άρθρα και Νέα, Για το Αδυνάτισμα, Διατροφή, Διατροφικά Συμπληρώματα, Συνεντεύξεις ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ 12 Σεπτεμβρίου 2016 By sylvester Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ευρηματικότητα κάποιων επιτηδείων που στο βωμό του κέρδους, εμπλέκουν επιστήμονες και καλλιτέχνες, χωρίς... Διαβάστε περισσότερα
07 Σεπ Άρθρα και Νέα, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Παρατηρητήριο βιταμίνης D, Υγεία Η στεφανιαία νόσος και η σύνδεσή της με την ανεπάρκεια βιταμίνης D 7 Σεπτεμβρίου 2016 By sylvester ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος University of Nottingham Η στεφανιαία νόσος είναι μια ασθένεια που έχ... Διαβάστε περισσότερα
05 Σεπ Άρθρα και Νέα, Διατροφή, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Παιδί Τα παιδιά πρέπει να καταναλώνουν λιγότερο από 25 γραμμάρια πρόσθετων σακχάρων καθημερινά 5 Σεπτεμβρίου 2016 By sylvester ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος University of Nottingham Οι πιο κοινές πηγές των πρόσθετων σακχάρων ε... Διαβάστε περισσότερα
31 Αυγ Άρθρα και Νέα, Διατροφή, Νοσήματα του Πεπτικού, Υγεία Τα διατροφικά «αντίδοτα» για κολίτιδα και Crohn 31 Αυγούστου 2016 By sylvester Αστερία ΣταματάκηΔιαιτολόγος-Διατροφολόγος Msc. Η ιδιοπαθής φλεγμονώδης εντερική νόσος χαρακτηρίζεται από χρόνια φλεγμονή του πεπτικού ... Διαβάστε περισσότερα
05 Αυγ Άρθρα και Νέα, Διατροφή, Υγεία Μήπως η συχνή κατανάλωση κόκκινου κρέατος αυξάνει τον γενικό κίνδυνο θνησιμότητας; 5 Αυγούστου 2016 By sylvester ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος University of Nottingham Ο Δρ Mingyang Song από το Γενικό Νοσοκομεί... Διαβάστε περισσότερα
29 Ιούλ Άρθρα και Νέα, Διατροφή, Υγεία Νέα ουσία μπορεί να μειώσει την επιθυμία για «ανθυγιεινά» τρόφιμα 29 Ιουλίου 2016 By sylvester ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος University of Nottingham Σύμφωνα με νέα μελέτη, το προπιονικό (μια ... Διαβάστε περισσότερα
20 Ιούλ Άρθρα και Νέα, Σώμα, Υγεία Πρόσληψη νερού και παχυσαρκία 20 Ιουλίου 2016 By sylvester ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος University of Nottingham Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Michigan ... Διαβάστε περισσότερα
15 Ιούλ Άρθρα και Νέα, Διατροφικά Συμπληρώματα, Παρατηρητήριο βιταμίνης D, Υγεία Η βιταμίνη D αυξάνει την επιβίωση των ασθενών με καρκίνο του μαστού 15 Ιουλίου 2016 By sylvester ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος University of Nottingham Σε προηγούμενες μελέτες, ο Cedric F. Garla... Διαβάστε περισσότερα
06 Ιούλ Άρθρα και Νέα, Διατροφή, Υγεία Η κατανάλωση καρυδιών μπορεί να βοηθήσει στη πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου 6 Ιουλίου 2016 By sylvester ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος University of Nottingham Μελέτη που έγινε σε ποντίκια έδειξε ότι εκ... Διαβάστε περισσότερα
04 Ιούλ 'Εγκυος-Θηλασμός, Άρθρα και Νέα, Διατροφή, Διατροφικά Συμπληρώματα, Υγεία 5000 μgr ΦΥΛΛΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΩΣΤΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ; 4 Ιουλίου 2016 By sylvester Κωνσταντίνος Ξένος Κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος M.Sc., Ph.D.cand. Το γραφείο του διαιτολόγου το επισκέπτονται πολύ συχνά έγκυ... Διαβάστε περισσότερα