Η αδυναμία διαχείρισης προβλημάτων και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας στο πιάτο των διατροφικών διαταραχών

Έλσα Μπάρδα Κλινικός Ψυχολόγος Αναλύτρια Εφαρμοσμένης Συμπεριφοράς Η δυσκολία να αντιμετωπίσει κάποιος τις προκλήσεις, απειλούν την αυ...

Διαβάστε περισσότερα

Η κατανάλωση βρώμης συμβάλει αποδεδειγμένα στη μείωση της χοληστερόλης

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Οι ερευνητές γνωρίζουν εδώ και 50 χρόνια ότι...

Διαβάστε περισσότερα

Τα Ωμέγα-3 θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον έλεγχο των συμπτωμάτων του λύκου

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Στο περιοδικό PLoS One οι ερευνητές αναφέρου...

Διαβάστε περισσότερα

Dlux Infant: Η καινοτόμος μορφή βιταμίνης D για βρέφη ΠΡΩΤΗ στις προτιμήσεις των μαμάδων!!

Χρυσό μετάλλιο απέσπασε στη κατηγορία «Βρέφος και ευεξία» του Αγγλικού διαγωνισμού Best Baby and Toddler Gear Awards της Mummii, το και...

Διαβάστε περισσότερα

Β12 : Όλο και περισσότεροι ειδικοί πιστεύουν ότι η Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη πρέπει να είναι υψηλότερη

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Είναι η βιταμίνη Β12 ο πρωταγωνιστής των θρε...

Διαβάστε περισσότερα

Ωμοφαγία: ιδανική διατροφή ή όχι?

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Οι περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν ότι λι...

Διαβάστε περισσότερα

Γυναίκες που καταναλώνουν ολικής άλεσης τρόφιμα, ζυγίζουν λιγότερο!

Μελέτη που δημοσιεύθηκε σε ένα από τα πιο έγκριτα επιστημονικά περιοδικά διαιτολογίας, το American Journal of Clinical Nutrition, επιση...

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ευρηματικότητα κάποιων επιτηδείων που στο βωμό του κέρδους, εμπλέκουν επιστήμονες και καλλιτέχνες, χωρίς...

Διαβάστε περισσότερα