Σπερμιδίνη: Η φυσική αντιγηραντική πολυαμίνη και τα οφέλη για την υγεία μας

Η σπερμιδίνη είναι μία φυσική οργανική ένωση με πολλαπλές αμινομάδες που παίζει κρίσιμο ρόλο στις κυτταρικές διεργασίες του οργανισμού....

Διαβάστε περισσότερα

«Παρενέργειες» εμβολίου κατά της COVID-19: Ποια συμπληρώματα διατροφής ελαχιστοποιούν έως και μηδενίζουν τις αντιδράσεις

Αναδημοσίευση της συνέντευξης από την AthensVoice   Οι μελέτες δείχνουν ότι έως και επτά στους δέκα ανθρώπους που κάνουν το εμβόλιο κατ...

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά ποτά: Γιατί δεν είναι κατάλληλα για τα παιδιά και γιατί να τα αποφεύγουν οι έφηβοι;

Ευτυχία Γαλανάκου Διατροφολόγος-Διαιτολόγος και Χημικός Α.Π.Θ.  Εκπαιδεύτρια ΕΦΕΤ   Τα παιδιά και οι έφηβοι δεν  χρειάζονται ενεργειακ...

Διαβάστε περισσότερα

Η αξία του να μοιράζεσαι το φαγητό σου σε βοηθάει να αδυνατίσεις

Γράφει η Ευτυχία Γαλανάκου, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και Χημικός Α.Π.Θ. Εκπαιδεύτρια ΕΦΕΤ. Το να αποφασίσουμε να αδυνατίσουμε είναι τ...

Διαβάστε περισσότερα

Μπορεί η διατροφή να μας προστατέψει από τη δριμύτητα της νόσου COVID-19?

Επιμέλεια κειμένουΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – Διατροφολόγος , Πτυχιούχος University of Nottingham.   Σύμφωνα με μελέτες αρκετοί παρ...

Διαβάστε περισσότερα