Διατροφικές συμβουλές για άτομα με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (ΓΟΠ) συμβαί...

Διαβάστε περισσότερα

Η διατροφή μας κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών

Μαρία Ι. Ρίτσου Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου, τα Χριστούγεννα φτάνουν, και μαζί με αυτά είναι συνυφασμέ...

Διαβάστε περισσότερα

Είναι τα κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά, τόσο θρεπτικά όσο τα φρέσκα;

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Η κατάψυξη των φρούτων και των λαχανικών μπο...

Διαβάστε περισσότερα

Σπόροι βερίκοκου: θεραπευτικό μέσο του καρκίνου ή μήπως κρύβει κινδύνους για την υγεία;

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Οι σπόροι βερίκοκου, το νέο «superfood», εικ...

Διαβάστε περισσότερα

Χορτοφαγική διατροφή: Ότι καλύτερο για την υγεία και το περιβάλλον

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Η Ακαδημία διατροφής και διαιτολογίας της Αμ...

Διαβάστε περισσότερα

8 βότανα και συμπληρώματα που συμβάλουν στη θεραπεία της κατάθλιψης

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Η κατάθλιψη είναι μια σχετικά συχνή διαταραχ...

Διαβάστε περισσότερα