Ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του μαστού και η κατανάλωση γαλακτοκομικών

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο κοινή μορφ...

Διαβάστε περισσότερα

«Το γάλα στον καφέ μπλοκάρει τον μεταβολισμό»… ΟΧΙ δεν λένε τέτοιες ανακρίβειες οι διατροφολόγοι…

Κωνσταντίνος Ξένος Κλινικός Διαιτολόγος M.Sc. Ph.D cand. Διευθυντής τμήματος Διατροφογενετικής & Έρευνας Θρέψης «Ευρωκλινική Αθηνών...

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής δεν είναι πάντα ασφαλή

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham   Έρευνα από το Marketplace αποκαλύπτει ότι ...

Διαβάστε περισσότερα

Διατροφικές συμβουλές για άτομα με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

ΕπιμέλειαΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΠτυχιούχος  University of Nottingham Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (ΓΟΠ) συμβαί...

Διαβάστε περισσότερα

Η βιταμίνη D δρα προστατευτικά έναντι της σκλήρυνσης κατά πλάκας

Χάρης Γεωργακάκης Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Η πολλαπλή σκλήρυνση, γνωστή και ως σκλήρυνση κατά πλάκας, αποτελεί μια απρόβλεπ...

Διαβάστε περισσότερα