Μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπίτες Μετσόβου από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 20’ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ 70’   ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ 600 γρ. νουά 600 γρ. κιλότο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σ...

Διαβάστε περισσότερα

Γαλοπούλα γεμιστή από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 10 άτομα 1 γαλοπούλα 4 ½ kg. περίπου 15 γρ. αλάτι 5 γρ. πιπέρι μαύρο 3 μέτρα αντικολλητικό χαρτί 3 μέτρα αλουμινόχαρτο 2 μέτρ...

Διαβάστε περισσότερα

Ταλιατέλες με γαρίδες και κολοκύθια από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 4 άτομα 500 γρ. ταλιατέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 10 γρ. αλάτι 4 γρ. πιπέρι λευκό ...

Διαβάστε περισσότερα

Μπρόκολο με αμύγδαλα από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 4 άτομα 600 γρ. μπρόκολο (χωρίς το κοτσάνι) 200 γρ. αμύγδαλο φιλέ 50 ml ελαιόλαδο χυμός από 2 πορτοκάλια χυμός από 2 γκρέϊπ φ...

Διαβάστε περισσότερα