Μπρόκολο με αμύγδαλα από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 4 άτομα 600 γρ. μπρόκολο (χωρίς το κοτσάνι) 200 γρ. αμύγδαλο φιλέ 50 ml ελαιόλαδο χυμός από 2 πορτοκάλια χυμός από 2 γκρέϊπ φ...

Διαβάστε περισσότερα

Μανιτάρια πορτομπέλο στον φούρνο με φρέσκια ντομάτα, μπρόκολο και cottage cheese απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα 500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο                                        4 ώριμες ντομάτες κομμένες σε φέτες 200 γρ. cotta...

Διαβάστε περισσότερα