Χαλβάς σιμιγδαλένιος με σοκολάτα μπίτερ από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 12 φορμάκια: 1lt νερό 400γρ. μαύρη ζάχαρη Χυμός από 2 λεμόνια 400γρ. σιμιγδάλι χονδρό 100γρ. σιμιγδάλι  ψιλό 100γρ. κουβερτού...

Διαβάστε περισσότερα

Ατομικά ζεστά σουφλέ σοκολάτας από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΦΟΡΜΙΤΣΕΣ Η 1 ΦΟΡΜΑ ΚΕΪΚ   300 γρ. κουβερτούρα (όσο γίνεται περισσότερη περιεκτικότητα σε κακάο) 40 γρ. βούτυρο 6 ασπράδια...

Διαβάστε περισσότερα