29 Ιαν Αξίζει να κλικαρετε, Άρθρα και Νέα, Επιστημονικά Θέματα, Έρευνες Η κατανάλωση στέβιας ενδέχεται να είναι επιβλαβής για την υγεία? 29 Ιανουαρίου 2021 By sylvester Επιμέλεια κειμένουΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – Διατροφολόγος , Πτυχιούχος University of Nottingham. Η στέβια αποτελεί γλυκαντικό 30... Διαβάστε περισσότερα
21 Οκτ Αξίζει να κλικαρετε, Άρθρα και Νέα, Επιστημονικά Θέματα, Έρευνες, Παρατηρητήριο βιταμίνης D Βιταμίνη D και Covid-19 21 Οκτωβρίου 2020 By sylvester Πηγή grassroteshealthnet Επιμέλεια:Dr. Κωνσταντίνος ΞένοςΚλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος M.Sc., Ph.D.&Ευγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτο... Διαβάστε περισσότερα
27 Μάι Άρθρα και Νέα, Επιστημονικά Άρθρα, Έρευνες Οι γαλακτωματοποιητές των τροφίμων ενδέχεται να συμβάλλουν στην παχυσαρκία 27 Μαΐου 2015 By sylvester Τα επεξεργασμένα τρόφιμα έχουν αλλάξει τον τρόπο που τρώμε. Το φαγητό μπορεί να αποθηκευτεί περισσότερο χρόνο στα ράφια, αλλά αυτό μπορ... Διαβάστε περισσότερα
15 Νοέ Άρθρα και Νέα, Διατροφή, Έρευνες, Σώμα, Υγεία Διατροφή και ρευματοειδής αρθρίτιδα 15 Νοεμβρίου 2012 By sylvester Έρευνες δείχνουν ότι η διατροφή ή καλύτερα συστατικά των τροφών μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό επικουρικό στη φαρμακευτική θεραπεία... Διαβάστε περισσότερα