Η κατανάλωση στέβιας ενδέχεται να είναι επιβλαβής για την υγεία?

Επιμέλεια κειμένουΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – Διατροφολόγος , Πτυχιούχος University of Nottingham.  Η στέβια αποτελεί γλυκαντικό 30...

Διαβάστε περισσότερα

Βιταμίνη D και Covid-19

Πηγή grassroteshealthnet Επιμέλεια:Dr. Κωνσταντίνος ΞένοςΚλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος M.Sc., Ph.D.&Ευγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτο...

Διαβάστε περισσότερα

Οι γαλακτωματοποιητές των τροφίμων ενδέχεται να συμβάλλουν στην παχυσαρκία

Τα επεξεργασμένα τρόφιμα έχουν αλλάξει τον τρόπο που τρώμε. Το φαγητό μπορεί να αποθηκευτεί περισσότερο χρόνο στα ράφια, αλλά αυτό μπορ...

Διαβάστε περισσότερα