«Παρενέργειες» εμβολίου κατά της COVID-19: Ποια συμπληρώματα διατροφής ελαχιστοποιούν έως και μηδενίζουν τις αντιδράσεις

Αναδημοσίευση της συνέντευξης από την AthensVoice   Οι μελέτες δείχνουν ότι έως και επτά στους δέκα ανθρώπους που κάνουν το εμβόλιο κατ...

Διαβάστε περισσότερα

Η κατανάλωση στέβιας ενδέχεται να είναι επιβλαβής για την υγεία?

Επιμέλεια κειμένουΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – Διατροφολόγος , Πτυχιούχος University of Nottingham.  Η στέβια αποτελεί γλυκαντικό 30...

Διαβάστε περισσότερα

Ετικέτες τροφίμων: ένα χρήσιμο εργαλείο για τον καταναλωτή

Επιμέλεια κειμένουΕυγενία ΑλεξάνδρουΔιαιτολόγος – Διατροφολόγος , Πτυχιούχος University of Nottingham.  Η διασφάλιση μιας ισορροπημένης...

Διαβάστε περισσότερα