Κουσκουσέ με γαρίδες από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για το ΚΟΥΣΚΟΥΣΕ 250γρ. κουσκουσέ 1 κολοκύθι ψιλοκομμένο 2 καρότα ψιλοκομμένα 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 1lt νερό 20γρ. αλάτι 5γρ. π...

Διαβάστε περισσότερα

Μπρόκολο με αμύγδαλα από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 4 άτομα 600 γρ. μπρόκολο (χωρίς το κοτσάνι) 200 γρ. αμύγδαλο φιλέ 50 ml ελαιόλαδο χυμός από 2 πορτοκάλια χυμός από 2 γκρέϊπ φ...

Διαβάστε περισσότερα