Μύδια στον ατμό με μουστάρδα από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 4 άτομα: 1 κιλό μύδια πολύ καλά πλυμένα και καθαρισμένα με το κέλυφος. 200ml λευκό κρασί 40γρ. μουστάρδα της αρεσκείας μας 2 ...

Διαβάστε περισσότερα

Φιλέτο πέρκας με σέλερυ, ελιές καλαμών δεντρολίβανο και βινεγκρέτ ούζου από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

  Υλικά για 4 άτομα   600 γρ. φιλέτο πέρκας (4 τεμάχια των 150 γρ.) 400 γρ. σέλερυ κομμένο σε μπαστουνάκια 100 γρ. φρέσκο δεντρολίβανο...

Διαβάστε περισσότερα

Ταλιατέλες με γαρίδες και κολοκύθια από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 4 άτομα 500 γρ. ταλιατέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 10 γρ. αλάτι 4 γρ. πιπέρι λευκό ...

Διαβάστε περισσότερα