Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα με μανιτάρια από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Υλικά για 16 τεμάχια   800 γρ. μοσχαρίσιο κρέας - ελιά κομμένο σε κυβάκια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ...

Διαβάστε περισσότερα

Μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπίτες Μετσόβου από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 20’ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ 70’   ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ 600 γρ. νουά 600 γρ. κιλότο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σ...

Διαβάστε περισσότερα