Η χρονικά «άτακτη» κατανάλωση γευμάτων συνδέεται με δείκτες παχυσαρκίας

Ευγενία Αλεξάνδρου Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Πτυχιούχος Nottingham University   Μια νέα μελέτη στο περιοδικό Nutrients αναφέρει ότι η...

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη ανατρέπει τα όσα ξέρουμε για την υγιεινή διατροφή

Τι είναι πιο πιθανό να αυξήσει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, το σούσι ή το παγωτό; Σύμφωνα με μια ισραηλινή μελέτη που δημοσιεύτηκε...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ «ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΟΣ» Ο ΧΥΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ Κας ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ?

Τις τελευταίες ημέρες έφθασαν στο diettv πολλά μηνύματα κόσμου που ρωτά να μάθει αν και κατά πόσο ο χυμός που παρουσιάστηκε στην εκπομπ...

Διαβάστε περισσότερα

Μεταβολισμός και απώλεια βάρους

Μετά από μία μέτρηση που έκανα επειδή δεν μπορούσα να χάσω βάρος, με ενημέρωσαν ότι έχει πρόβλημα ο βασικός μεταβολισμός μου. Μπορείτε ...

Διαβάστε περισσότερα

Προβιοτικά Βακτήρια: Ένα νέο κεφάλαιο στην αντιμετώπιση ανεξήγητων καταστάσεων

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και συχνότερα να παρουσιάζονται ανεπιθύμητες καταστάσεις, τις οποίες δεν μπορούμε να αιτιολογήσουμε ακ...

Διαβάστε περισσότερα