
Blog

Μερέντα σοκολάτας super food
Υλικά Συνταγής
400 γραμμ. σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
180 γραμμ. βούτυρο καρύδας
6 κ.σ. μέλι
10 κ.σ. κρέμα καρύδας
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα. Τη βάζουμε σε κατσαρόλα με χοντρή βάση, προσθέτουμε το βούτυρο καρύδας, το μέλι και την κρέμα καρύδας. Η φωτιά πρέπει να είναι πολύ χαμηλή.
Αφήνουμε τα υλικά να λιώσουν, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Όταν λιώσουν αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Το βάζουμε σε βάζο και το διατηρούμε στο ψυγείο για 10 ημέρες. Ιδανικό για κρέπες, για άλειμμα στο ψωμί, για κέικ, αλλά και σκέτο με το κουταλάκι!
Πηγή: http://www.argiro.gr/recipe/aleimma-sokolatas-me-krema-galaktos/