
Blog

Χωρίς κατηγορία
Μανιταράτο
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
- 500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
- 2 καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 κολοκύθια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 κουτ. σούπας πελτέ τομάτας
- 2 φύλλα δάφνης
- ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 50 ml ελαιόλαδο
- αλάτι – πιπέρι
- 150 ml ζωμό λαχανικών
Κόβουμε την σκληρή βάση των πλευρώτους με ένα μαχαίρι.
Σε μια κατσαρόλα με το λάδι, τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τα καρότα.
Κατόπιν συνεχίζουμε με τα μανιτάρια τα κολοκυθάκια και τον μαϊντανό.
Σβήνουμε με τον ζωμό και τον πελτέ.
Σιγοβράζουμε για 15 λεπτά, μέχρι το φαγητό να πιει σχεδόν όλα του τα ζουμιά.
Χρόνος μαγειρέματος 25 λεπτά