Blog

Ζυμαρικά & Ρύζι, Συνταγές

Κεφτέδες με ντομάτα στο τηγάνι

Υλικά

700 γρ. κιμάς χοιρινός

2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια

1 σκ. σκόρδο

1 κ.γ. κύμινο

2 κ.σ. φρέσκος ψιλοκομμένος δυόσμος

 4-5 κ.σ. αλεύρι

1 αβγό

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Για τη σάλτσα ντομάτας

1 κιλό τριμμένες ντομάτες

λίγο κύμινο

λίγο φρέσκο δυόσμο

αλάτι

πιπέρι

κεφαλοτύρι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

1. Τρίβουμε τα κρεμμύδια και τα στραγγίζουμε. Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά κιμά κρεμμύδι σκόρδο ντομάτα κύμινο δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, αλεύρι και τα ζυμώνουμε.

2. Πλάθουμε και τηγανίζουμε σε μεγάλο βαθύ τηγάνι για 2-3 τους κεφτέδες.

3. Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα τα βότανα και τα μπαχαρικά κι από την ώρα που θα πάρει βράση η σάλτσα, βράζουμε για 10′.

4. Βράζουμε τα μακαρόνια και όπως στάζουν τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Βράζουμε δυνατά για 1′.

5. Γαρνίρουμε με φρέσκο δυόσμο και τριμμένο κεφαλοτύρι.

Πηγή: http://www.argiro.gr/Recipe/Κεφτέδες-με-ντομάτα-στο-τηγάνι

Αρχίστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Facebook X YouTube
Shop
Sidebar
0 items Cart
My account