
Υλικά Συνταγής
2 φλ. ινδοκάρυδο
2 αβγά
1 φλ. Ζάχαρη
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά καλά να ενωθούν σε ζύμη. Αν η ζύμη κολλάει στα χέρια προσθέτουμε λίγη καρύδα να σφίξει. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15′ να ροδίσουν ελαφρά.
Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...