company logo

Γλυκό μανταρίνι

Γλυκό μανταρίνι

Υλικά

20 μανταρίνια

1 ποτήρι του νερού νερό

3 ποτήρια του νερού ζάχαρη

1 λεμόνι (χυμός)

 

Εκτέλεση

Βγάζουμε τα μανταρίνια από τη γυάλα με το πότο (βλ. Madarinchello) τα κόβουμε στα δύο και πετάμε τα μοσχοκάρφια. Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα με το νερό και τη ζάχαρη μέχρι να δέσουν σε σιρόπι και μετά ρίχνουμε μέσα τα μανταρίνια, τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 40 λεπτά και αφήνουμε το γλυκό μέσα στην κατσαρόλα για όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα ξαναβράζουμε το γλυκό μέχρι να δέσει καλά και προτού το κατεβάσουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Τέλος το μοιράζουμε σε βάζα ακολουθώντας τις οδηγίες για γλυκά του κουταλιού.

 

Πηγή: http://www.argiro.gr/Recipe/γλυκό-μανταρίνι

Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος

Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος... 

Uneed συμπλήρωμα διατροφής
Uneed συμπλήρωμα διατροφής

Σύμφωνα με σημαντικές κλινικές μελέτες... 

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι

Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...