
- Ημερομηνία:02/08/2016
- Κατηγορίες:Συνταγες Ψάρια & Θαλασσινά
Υλικά
400 γραμμ. ψάρι φιλέτο (σφυρίδα
φαγκρί ή οποιοδήποτε άλλο σας αρέσει) σε κομμάτια
15 γαρίδες καθαρισμένες
1/4 φλ. ελαιόλαδο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2½ φλ. κριθαράκι χωρίς γλουτένη
1 κ.σ. ψιλοκομμένος άνηθος
1 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 λίτρο νερό ή ζωμός ψαριού ή λαχανικών
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Σε ένα τηγάνι με λάδι σοτάρουμε το ψάρι και τις γαρίδες για 2-3 λεπτά μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Προσθέτουμε το κριθαράκι κι ανακατεύουμε να λαδωθεί.
2. Αδειάζουμε το μείγμα του τηγανιού σε πυρέξ. Ρίχνουμε και τα άλλα υλικά και ανακατεύουμε.
3. Ψήνουμε το φαγητό στους 180°C για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να χυλώσει το κριθαράκι.
Πηγή: http://www.argiro.gr/recipe/gioubetsi-psariou/
Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...