
- Ημερομηνία:29/04/2014
- Κατηγορίες:Συνταγες Κοτόπουλο & Πουλερικά
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
- 800 γρ.φιλέτο κοτόπουλο
- 250 γρ.μανιτάρια πλευρώτους κομμένα και ψημένα στη σχάρα
- 250 ml κρέμα γάλακτος
- Λίγους κόκκους ροζ πιπέρι
- 100 γρ.κεφαλοτύρι τριμμένο
- 200 γρ σπανάκι φρέσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά, στεγνώνουμε, κόβουμε σε λωρίδες το κοτόπουλο και το αλατοπιπερώνουμε. Το τοποθετούμε σε ένα μπολ και το ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος, τους κόκκους ροζ πιπεριού και το κεφαλοτύρι το τριμμένο. Παίρνουμε 4 φύλλα αλουμινόχαρτο, περίπου 30 πόντους πλάτος και τοποθετούμε στο καθένα ξεχωριστά σε σειρά σπανάκι, ψητά μανιτάρια και το μίγμα από το κοτόπουλο. Κλείνουμε τους φακέλους και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C για 40 με 45 λεπτά.
Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 40 με 45 λεπτά
Mικρά μυστικά:
Σε αυτή την συνταγή είναι απαραίτητη η χρήση του φρέσκου σπανακιού. Εφόσον ο χρόνος μας πιέζει, για να πετύχουμε τη συνταγή, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το σπανάκι με ρόκα ή με φύλλα από ψιλοκομμένο τρυφερό λάχανο. Θα ακολουθήσουμε τη συνταγή, απλώς θα χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο ξύδι balsamico πάνω από την ρόκα ή το λάχανο.
Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...