
- Ημερομηνία:19/05/2015
- Κατηγορίες:Συνταγες
Θερμιδική αξία
Μειωμένη θερμιδική αξία κατά 19,5% σε σχέση με την κλασική συνταγή
396 θερμίδες ανά άτομο και 39 γραμμ. υδατάνθρακες
Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 25 λεπτά
Αναμονή: 2 ώρες και 30 λεπτά
Δυσκολία: Εύκολο
Κόστος: Μέτριο κόστος
Υλικά για 6 άτομα
• 300 γραμμ. ζύμη κουρού
• 3-4 ροδάκινα κίτρινου χρώματος
• 25 γραμμ. αλατισμένο light βούτυρο + 10 γραμμ. επιπλέον
• 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Για την κρέμα αμυγδάλου
• 60 γραμμ. light βούτυρο
• 30 γραμμ. κρυσταλλική σκόνη Canderel Green
• 60 γραμμ. σκόνη αμυγδάλου
• 1 αυγό
Εξοπλισμός
Πινέλο
Ταψί για πίτα
Εκτέλεση
1. Αφαιρούμε το βούτυρο από το ψυγείο μερικές ώρες πριν. Ανοίγουμε τη ζύμη σε ένα βουτυρωμένο ταψί πίτας και τρυπάμε με ένα πιρούνι. Τοποθετούμε στο ψυγείο.
2 . Ετοιμάζουμε την κρέμα αμυγδάλου: Σε ένα μπολ τοποθετούμε το μαλακό βούτυρο και το Canderel Green και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα αλεσμένα αμύγδαλα και το αυγό. Ανακατεύουμε έντονα για να δέσει.
3. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ° C (φυσικό αέριο σήμα 6-7). Ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα, τα κόβουμε στη μέση και έπειτα σε λωρίδες.
4. Απλώνουμε ένα στρώμα κρέμας αμυγδάλου στο ταψί. Απλώνουμε τις φέτες ροδάκινου στην κορυφή. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
5. Ψήνουμε. Μετά από 10 λεπτά, μειώνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 180 ° C (φυσικό αέριο σήμα 6). Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15 λεπτά. Σερβίρουμε την τάρτα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Γευστικό σχόλιο Η καλοκαιρινή, γευστική ΟRAC επιλογή σας!
Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...