company logo

Γλυκά

Κεκάκια με βατόμουρο με στέβια από το Canderel Green

11/23/16
Κεκάκια με βατόμουρο με στέβια από το Canderel Green

Κεκάκια με βατόμουρο με στέβια από το Canderel Green

Κορμός Χαλβά

12/03/2014
Κορμός Χαλβά

Κορμός Χαλβά

Το πιο γρήγορο γλυκό του κόσμου

11/03/2014
Το πιο γρήγορο γλυκό του κόσμου

Το πιο γρήγορο γλυκό του κόσμου

Ένα μοναδικά θρεπτικό γλύκισμα: Μήλο ψητό με χουρμάδες

05/03/2014
Ένα μοναδικά θρεπτικό γλύκισμα: Μήλο ψητό με χουρμάδες

Ένα μοναδικά θρεπτικό γλύκισμα: Μήλο ψητό με χουρμάδες

Κανταΐφι με άνθος αραβοσίτου

27/02/2014
Κανταΐφι με άνθος αραβοσίτου

Κανταΐφι με άνθος αραβοσίτου 

Muffins με καρότο και ανανά

26/02/2014
Muffins με καρότο και ανανά

Muffins με καρότο και ανανά

Κέικ σοκολάτας μπίτερ αρωματισμένο με τσίπουρο

19/02/2014
Κέικ σοκολάτας μπίτερ αρωματισμένο με τσίπουρο

Κέικ σοκολάτας μπίτερ αρωματισμένο με τσίπουρο

Cheese κέικ αλλά χωρίς κέικ!

12/02/2014
Cheese κέικ αλλά χωρίς κέικ!

Cheese κέικ αλλά χωρίς κέικ!

Κέικ πορτοκάλι

05/02/2014
Κέικ πορτοκάλι

Κέικ πορτοκάλι

Πορτοκαλόπιτα

01/07/2013
Πορτοκαλόπιτα

Πορτοκαλόπιτα

Σοκολατένιο κέικ με κρέμα Τόνκα (ή βανίλια) με Στέβια από το Canderel Green

17/06/2013
Σοκολατένιο κέικ με κρέμα Τόνκα (ή βανίλια) με Στέβια από το Canderel Green

Σοκολατένιο κέικ με κρέμα Τόνκα (ή βανίλια) με Στέβια από το Canderel Green

Χαλβάς σιμιγδαλένιος με σοκολάτα μπίτερ από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

10/04/2013
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με σοκολάτα μπίτερ από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Στον εν λόγω γευστικότατο σιμιγδαλένιο χαλβά, έχει χρησιμοποιηθεί μαύρη ζάχαρη και όχι λευκή για 2 κυρίως λόγους : Αφενός η μαύρη ζάχαρη ως ανεπεξέργαστη, εμπεριέχει τα μικροποσά των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών της μελάσας...

Ατομικά ζεστά σουφλέ σοκολάτας από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

16/01/2013
Ατομικά ζεστά σουφλέ σοκολάτας από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Η θεοβρωμίνη αποτελεί ένα βασικό συστατικό της σοκολάτας που εμπλέκεται στην ανθρώπινη ψυχοδυναμική. Οι τονωτικές της επιδράσεις είναι άμεσα... 

Μελομακάρονα από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

20/12/2012
Μελομακάρονα από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Βασική λιπαρή ύλη των λαχταριστών μελομακάρονων που μας προτείνει ο Σεφ Γιάννης Γκελντής είναι το ελαιόλαδο, προσδίδοντας στο αγαπημένο γλύκισμα μια ιδιαίτερη διαθρεπτική αξία..

Κουραμπιέδες από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

18/12/2012
Κουραμπιέδες από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Βασικό συστατικό για ένα γευστικό κουραμπιέ, είναι σίγουρα το καλής ποιότητας βούτυρο. Το βούτυρο είναι μια ιδιαιτέρως πλούσια πηγή κορεσμένων λιπαρών, τα οποία... 

Δίπλες από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

11/12/2012
Δίπλες από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε αβγά, οι δίπλες εμπεριέχουν σημαντικά ποσά διαιτητικής χοληστερόλης. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως θα τις αποκλείσουμε από την διατροφή μας..

Μπακλαβάς απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

15/11/2012
Μπακλαβάς απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Η πλούσια περιεκτικότητα αυτού του υπέροχου και παραδοσιακού γλυκίσματος σε καρύδια και αμύγδαλα,

προσδίδει μια ιδιαίτερη αξία στη διατροφή μας.Πιο συγκεκριμένα, τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα...