Κεκάκια με βατόμουρο με στέβια από το Canderel Green
Κεκάκια με βατόμουρο με στέβια από το Canderel Green
Ένα μοναδικά θρεπτικό γλύκισμα: Μήλο ψητό με χουρμάδες
Ένα μοναδικά θρεπτικό γλύκισμα: Μήλο ψητό με χουρμάδες
Κέικ σοκολάτας μπίτερ αρωματισμένο με τσίπουρο
Κέικ σοκολάτας μπίτερ αρωματισμένο με τσίπουρο
Σοκολατένιο κέικ με κρέμα Τόνκα (ή βανίλια) με Στέβια από το Canderel Green
Σοκολατένιο κέικ με κρέμα Τόνκα (ή βανίλια) με Στέβια από το Canderel Green
Ψητά μήλα με Στέβια από το Canderel Green
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με σοκολάτα μπίτερ από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Στον εν λόγω γευστικότατο σιμιγδαλένιο χαλβά, έχει χρησιμοποιηθεί μαύρη ζάχαρη και όχι λευκή για 2 κυρίως λόγους : Αφενός η μαύρη ζάχαρη ως ανεπεξέργαστη, εμπεριέχει τα μικροποσά των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών της μελάσας...
Ατομικά ζεστά σουφλέ σοκολάτας από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Η θεοβρωμίνη αποτελεί ένα βασικό συστατικό της σοκολάτας που εμπλέκεται στην ανθρώπινη ψυχοδυναμική. Οι τονωτικές της επιδράσεις είναι άμεσα...
Μελομακάρονα από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Βασική λιπαρή ύλη των λαχταριστών μελομακάρονων που μας προτείνει ο Σεφ Γιάννης Γκελντής είναι το ελαιόλαδο, προσδίδοντας στο αγαπημένο γλύκισμα μια ιδιαίτερη διαθρεπτική αξία..
Κουραμπιέδες από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Βασικό συστατικό για ένα γευστικό κουραμπιέ, είναι σίγουρα το καλής ποιότητας βούτυρο. Το βούτυρο είναι μια ιδιαιτέρως πλούσια πηγή κορεσμένων λιπαρών, τα οποία...
Δίπλες από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε αβγά, οι δίπλες εμπεριέχουν σημαντικά ποσά διαιτητικής χοληστερόλης. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως θα τις αποκλείσουμε από την διατροφή μας..
Μπακλαβάς απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Η πλούσια περιεκτικότητα αυτού του υπέροχου και παραδοσιακού γλυκίσματος σε καρύδια και αμύγδαλα,
προσδίδει μια ιδιαίτερη αξία στη διατροφή μας.Πιο συγκεκριμένα, τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα...